Patchman: Dood malware en hersteld kwetsbare websites

Patchman: Verwijder malware en herstelt kwetsbare websites

Patchman detecteert kwetsbaarheden in websites en kan ze veilig patchen zonder jouw hulp. Al onze webhosting pakketten zijn dan ook automatisch voorzien van deze geweldige software. Doordat er op dagelijkse basis controles uitgevoerd worden, zorgen wij ervoor dat jouw website bescherming heeft tegen softwarelekken en malware.

Heeft Patchman een issue gevonden? Dan ontvang je hierover een bericht terwijl Patchman aan het werk gaat dit probleem te verhelpen.

Patchman logo

Neem afscheid van schadelijke bestanden en malware

Een groeiend deel van de websites is op een of meerdere manieren geïnfecteerd met malware of andere schadelijke bestanden. Door algemeen bekende softwarelekken zijn veel WordPress websites bijvoorbeeld niet veilig. Maar ook malware kan nog altijd betrekkelijk eenvoudig een website binnendringen. Tenminste, als dat op een hosting is waar Patchman niet aanwezig is.

Solitweb gebruikt Patchman

Op al onze webhosting pakketten is namelijk deze software gratis te gebruiken. Door softwarelekken te traceren, malware geen toegang te verlenen en alle bestanden regelmatig te controleren, voorkomt Patchman dat anderen misbruik van jouw websites kunnen maken

Automatische fix na 48 uur met Patchman

Patchman maakt onderscheid tussen twee verschillende soorten issues: kritieke issues en niet kritieke issues. Bij kritieke issues zal er zo snel mogelijk een oplossing nodig zijn. Als je zelf geen tijd of ervaring hebt om dit probleem op te lossen, wordt dit na 48 uur automatisch voor jou op.

Is het een niet kritieke issue? Dan gaat Patchman na 48 uur voor je aan het werk door het probleem met een patch te verhelpen. Eventuele patches kunnen op een later moment altijd nog worden teruggedraaid.

Email bij schadelijk bestand

Als Patchman tijdens een van de controles een schadelijk bestand heeft gevonden, ontvang je hier direct een email van. Vervolgens kunnen de meeste issues direct online bekeken en gerepareerd worden. Hierdoor kan je op ieder moment van de dag, waar je ook bent, jouw website gezond houden.

Patchman controlepaneel
Patchman controlepaneel

Nauwkeurige dagelijkse controle

Alle websites op onze webhosting pakketten worden dagelijks gecontroleerd op schadelijke bestanden, malware en softwarelekken. Hierdoor kan direct opgetreden worden wanneer een issue geconstateerd wordt.

Op termijn betekent dit dat de veiligheid van jouw website gegarandeerd kan blijven. Als namelijk binnen korte tijd het lek gedicht wordt, kunnen kwaadwillen hier ook geen misbruik meer van maken.

Wil jij ook een veilige website met continue bescherming tegen malware en andere kwetsbaarheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuw project starten?

Aarzel niet om ons te contacteren!