SpamExperts: Neem afscheid van spam, malware en phishing

SpamExperts: Neem afscheid van spam, malware en phishing

Maak jij gebruik van onze webhosting pakketten? Dan kan je al rekenen op de bescherming van SpamExperts voor uitgaande mails. Middels de adaptieve spamfilters van het van oorsprong Nederlandse bedrijf worden verzonden mails automatisch gescand zodat er geen misbruik van jouw mailbox gemaakt kan worden.

SpamExperts logo

Veilig e-mails ontvangen en versturen

Een steeds groter deel van de verzonden berichten kan volgens onderzoek worden gemarkeerd als spam of phishing. Deze e-mails kunnen aanzienlijke schade aanrichten.

SpamExperts zorgt er met zijn spamfilter voor dat schadelijke e-mails nooit de inbox binnenkomen of buitengaan. Alle e-mails worden direct gescand en gefilterd, zodat jouw inbox alleen de e-mails bevat die je ook echt nodig hebt en er geen misbruik van jouw mailbox gemaakt kan worden.

SpamExperts controlepaneel

In het SpamExperts controlepaneel kan je eenvoudig bekijken welke e-mails jouw inbox nooit bereikt hebben. Het kan voorkomen dat hier e-mails tussen zitten die geen spam zijn. In dat geval kan je eenvoudig de instellingen van het spamfilter aanpassen.

SpamExperts controlepaneel
SpamExperts controlepaneel

Voorkomt blacklisting

Maar ook jouw uitgaande e-mails worden gescand op schadelijke inhoud. Door automatisch iedere uitgaande mail te scannen, kunnen we voorkomen dat jouw emailadres op een zwarte lijst kan belanden. Dit zou namelijk kunnen betekenen dat jouw e-mails niet meer aankomen.

Op serverniveau is de invloed van SpamExperts nog groter. Diverse mailservers houden een blacklist per mailserver bij. Wanneer jouw mailserver een slechte reputatie heeft, kan dit dus betekenen dat e-mails niet meer aankomen. Met deze automatische controle zorg je er echter voor dat de reputatie van jouw mailserver zo hoog mogelijk blijft.

Een inbox zonder spam

Het grootste voordeel van het spamfilter van SpamExperts is dat je iedere dag op een schone inbox kunt rekenen. Geen tientallen spammails tussen belangrijke e-mails. Dit betekent dat je sneller kunt schakelen tussen e-mails en ook niet bang hoeft te zijn voor kwaadaardige e-mails. Kies je bij ons ook voor inkomende spamfilter van SpamExperts. Dan worden namelijk ook alle inkomende e-mails gescand op spam waardoor kwaadaardige e-mails jouw inbox nooit bereiken.

Pas het spamfilter eenvoudig aan

Via het gebruiksvriendelijke controlepaneel van SpamExperts kan je de instellingen van het spamfilter gemakkelijk aanpassen. Wil je bepaalde e-mails alsnog laten bezorgen? Of wil je emailadressen aan de white- of blacklist toevoegen? Dan helpt het inventieve controlepaneel jou om het spamfilter naar jouw wensen in te stellen. Met SpamExperts zorgen we er bij Solitweb voor dat jij elke dag weer kunt rekenen op een overzichtelijke inbox!

Wil je meer weten over SpamExperts, neem dan contact met ons op.

Start a new project?

Do not hesitate to contact us!