Webhosting

Maandelijks

Webhosting

€ 15,- /maand*

*vanaf

Onderhoud

+ € 20,- /maand*

*per website

Optimalisatie

+ € 5,- /maand*

*per website + € 180,- setup

Stijn

Vragen of hulp nodig?

Bel Stijn: +32 (0) 3 808 05 94

Veel gestelde vragen

Wat is webhosting?

Wanneer je jouw website bereikbaar wil maken voor je bezoekers dan heb je webhosting nodig. Webhosting is de ruimte op een server waarop je website bestanden zoals afbeeldingen en database kan plaatsen. Bij webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een grote computer (server). Deze is altijd verbonden met het internet en staat altijd aan. Deze server is bereikbaar via een IP-adres dat gekoppeld kan worden aan jouw domeinnaam.
Dataverkeer is de totale hoeveelheid data die verbruikt wordt door het bezoeken van een website of het versturen van een e-mail. Bezoekt iemand je website, dan downloadt die persoon bestanden (data) naar zijn of haar computer om deze te bekijken. Hoe vaker je website wordt bezocht, hoe meer data je website zal verzenden.
Dat is afhankelijk van het aantal bezoekers en de ruimte die noodzakelijk is om website bestanden zoals afbeeldingen en database te hosten. Als je geen idee hebt kun je met een klein pakket starten en later zonder moeite upgraden!

De servers van Solitweb staan in Europa. Meer bepaald in het BIT datacenter te Ede (Nederland) en Evoswitch te Haarlem (Nederland). De voornaamste reden dat we voor deze datacentra hebben gekozen is hun netwerksnelheid, capaciteit en kwaliteit. Bovendien hebben beide datacentra een hoge reputatie, zijn ze op alle mogelijke fronten uitstekend uitgebouwd en maken ze gebruik van groene stroom!

WordPress updates zijn belangrijk om beveiligingsrisico’s te verminderen en je website beter te kunnen beveiligen tegen hackers. Je krijgt ook toegang tot nieuwe en verbeterde functies.